Extra studie kattentrimmen in de praktijk

Toen Wendy Govers–van Thiel van Cats Class en het boek ‘klitvrije kat, zo doe je dat’ mij afgelopen zomer interviewde  voor de opmaak van haar nieuwe opleiding was ik super nieuwsgierig hoe zij dit ging doen!
Maar een online studie is dat wel wat voor mij?
Ik besloot me in te schrijven bij het Huisdier Kennis instituut voor de klassikale opleiding.

Ik bleef Wendy natuurlijk wel volgen en zag op Facebook de eerste enthousiaste deelnemers van haar studie voorbij komen.                                                                 Het examen bij het HKI in december werd door Corona helaas verzet.
Diezelfde week kreeg ik een mail van Wendy met een hele mooie aanbieding voor haar zelfstudie.
Alsnog besloot ik me tóch ook nog in te schrijven voor deze studie en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!

De opleiding bestaat uit verschillende modules. In iedere module zitten diverse lessen die op een zeer duidelijke en begrijpelijke manier uitgelegd zijn.
Ook de modules met gastdocentschap Hennie Schuit is erg leerzaam.
Zij geeft een goede uitleg over de basis behoeften van de kat.

Alle kanten van het trimvak krijg je te zien door de toevoeging van extra tips en heel veel filmpjes – module 5 bestaat uit meer dan 50 filmpjes met écht alle mogelijke katten  die je op de trimtafel kunt krijgen- en hierdoor voelt de opleiding als een enorme goede voorbereiding op het echte werk! 

Kortom een hele fijne studie en natuurlijk ben ik er voor geslaagd 😊

Geslaagd!

 

 

Geef een reactie